Hasznos Tanácsok

Ezen az oldalon szeretnék Önnek hasznos tanácsokat adni, arra vonatkozóan, hogy mire érdemes figyelni a bútorok tervezésénél.

Általában egyedi bútorgyártás akkor jön szóba, ha nem találunk készen méretben megfelelőt, a meglévő bútorokkal megegyező stílust, vagy minőségi kifogásaink vannak az üzletekben vásárolható bútorokkal szemben. Ha asztalost hív időt is megtakarít, mert szinte a karosszékből intézhet mindent, választhat anyagot, és színt. A garanciát is könnyebben tudja érvényesíteni, egy olyan vállalkozónál, mint én, mert tudom, hogy csak elégedett ügyfél hátrahagyásával lesz munkám holnap is! Ezek figyelembevételével kezdje tervezni bútorát. Gondolja végig, melyek azok a tárgyak, amelyeket szeretne elhelyezni a majdani bútorába. Mérje meg azt a falrészt, amelyre a szekrényt kívánja elhelyezni (szélességét, mélységét majd gondolja ki, milyen magas legyen a bútor). A bútorok méretezésénél fontos az esztétikusság illetve a használhatóság. Sajnos, előfordul (a lakás mérete és adottsága miatt), hogy valamelyik szempontról le kell mondania. A végső döntéseket mindig Önnek kell meghoznia, én a tervezést a lehetőségek felmutatásával tudom segíteni.

Ha ezek után elkészül a terv, a kivitelezés már az én feladatom és az így elkészült bútorra, úgy tud majd rátekinteni, hogy közben tudni fogja, Ön is hozzájárult a sikerhez!

Üdvözlettel:

Bense Gergő
Bútorasztalos

Konyhabútor
tervezése

Gardróbszekrény
tervezése

Fürdőszobaszekrény
tervezése

Egyéb
információ